cg horses

cg horses

Instructie

GRONDWERK

Er is ontzettend veel wat je vanaf de grond al kan doen met je paard om een betere band te krijgen en betere communicatie. Juist om problemen te voorkomen en omdat het hartstikke leuk is om te doen. Hier heb je ook in het zadel wat aan! Er zijn verschillende soorten instructie mogelijk: individuele les, groeples (max. 2 combinaties) of groepsles met meer dan 2 combinaties (die kan ik samen met een collega geven). Of je kan komen kijken naar een open training bij mij op locatie.

Individuele les

Een les kan bestaan uit de volgende onderwerpen:
-leiderschap en communicatie/ loswerken
-omgaan met spannende situaties (schriktraining)
-longeren
-leren werken met dubbele lijnen
-technieken bij het trailerladen
-instructie zonder eigen paard: CG horses heeft doorlopend een paard staan ter verkoop, indien dit paard geschikt is om lessen mee te geven, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De lessen zijn dan in Driemond, Amsterdam. Informeer of dit mogelijk is!

Groepsles tot max. 2 personen

Op maat is er veel mogelijk, denk aan een lezing of een clinic of een schriktraining of een groepsles op locatie. Dit kan over verschillende onderwerpen gaan: grondwerk, loswerken, longeren, trailerladen, schriktraining. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Groepsles vanaf 3 personen

Op maat is er veel mogelijk, denk aan een lezing of een clinic of een schriktraining of een groepsles op locatie. Dit kan over verschillende onderwerpen gaan: grondwerk, loswerken, longeren, trailerladen, schriktraining. Dit pak ik samen met collega's op. Indien mensen wel graag willen trailerladen, maar er is geen trailer, dan is het mogelijk dat we met een trailer komen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Prijs afhankelijk van aantal paarden, aantal mensen, en wensen met betrekking tot theorie en praktijk.

Open training

Nieuwsgierig hoe ik te werk ga en wil je dat wel eens live zien? Dat kan! Ik heb doorlopend een paard in training staan, indien mogelijk kan je komen kijken bij de trainingen! Neem contact op en dan prikken we een datum.

Meekijken kost €15,- en duurt circa 45 min. Ik concentreer me in principe op het paard, maar geef ook uitleg over wat het doel is en wat ik doe.