cg horses

cg horses

Volpension

Geef je het liefste alles even uit handen en wil je je paard of pony intern zetten en wil je daarbij ondertussen goed op de hoogte gehouden worden? Dat kan! Zeker bij zadelmak maken is intern eigenlijk de beste optie, omdat de training volledig op maat gemaakt kan worden, er zicht is op het paard buiten de trainingen om zodat er een goed beeld is hoe hij of zij de trainingen oppakt en hoe het gedrag verder is.

De meeste jonge paarden leren beter als ze kort getraind worden met pauzes ertussen. Maar ook sommige oudere paarden leren beter bij meerdere kortere trainingen. Ze kunnen dan tussendoor dan steeds even weg gezet worden en de training wordt aangepast op het specifieke paard.

Bovendien speelt de locatie een belangrijke rol, veilig werken is in het belang van het paard om een eerlijke leeromgeving te kunnen bieden. CG Horses werkt kleinschalig en één paard per keer, dus er is alle aandacht voor je paard!

Ik neem in principe alle gedragsuitdagingen aan, maar heb wel enkele voorwaarden:
-geen hengsten
-stokmaat min 145cm (bij zadelmak maken), max 170cm
-geen (grote) stal uitdagingen (die kan ik uiteraard wel op je eigen locatie trainen!)

Voor verdere vragen of het reserveren van een plek, neem contact op.

Benieuwd hoe intern trainen eruit kan zien? Kijk dan naar de starters serie van Diablo, een jonge Welshpony die in training kwam als 'herstarter', uiteindelijk was hij veel meer ontspannen met een ruiter op zijn rug en kon verder naar een geschikte ruiter voor het inrijproces!