cg horses

cg horses

Contact

CG Horses

M Charlotte Girod +31641549502

charlotte@cg-horses.com

KvK 55552927

Op alle foto's en afbeeldingen op deze website rust copyright.

Neem contact op voor:

  • informatie over te koop staande paarden
  • training op locatie / hulp aan huis
  • training in pension, als er plek is kan je paard ook in pension komen. Voor bijvoorbeeld zadelmak maken is dit een stuk voordeliger! Neem contact op of er plek is en over de mogelijkheden.
  • je kan altijd contact op nemen voor vragen omtrent (gedrags)training, tarieven en mogelijkheden, ik denk graag mee!
  • afspraak maken voor les of clinic op je eigen locatie
  • Like de FB pagina voor het laatste nieuws omtrent te koop staande paarden, inspiratie, of filmpjes van trainingspaardenof volg cg horses op instagram !

Aan de basis van het werken met paarden ligt het begrijpen van hoe ze communiceren en hoe ze leren. Communicatie gaat via lichaamstaal en dat begint dus al vanaf het moment dat het paard je ziet. Een mooie manier om te communiceren met een paard is loswerken in een cirkel, eerst het paard wegsturen en bewegen en draaien, en het daarna weer naar je toe vragen. Hier kan je veel informatie uit halen: hoe is het paard fysiek? Voorwaarts of juist niet, al goed van druk af? Extravert of introvert, etc.

Ik gebruik loswerken heel graag alvorens ik aan een training begin, zeker met jonge paarden. Doordat je zo een basis van vertrouwen kan leggen. Het ene paard komt makkelijker naar je toe dan het andere. Dit kan je leren, het heeft mij ook even tijd gekost voordat ik had geleerd hoe je dat nou het beste kan doen.